Jaarcursussen 2023 – 2024

Naast de vaste dansavonden en (korte) WORKSHOPS, zijn er ook wat langere CURSUSSEN (een serie avonden). Opgeven kan via activiteiten@nitsanim.nl of via het aanmeldformulier.


Seizoen 2023-2024

Let op: als vervangende les voor september 2023 is 9 februari 2024 gepland.Dansgroep Zora organiseert i.s.m. Nitsanim: bulgaarse dansen

Zondagochtend van 10.00 – 11.00 uur danst de groep zelfstandig.

Iedere zondagochtend van 11.00-13.00 uur in ons Danshuis,
o.l.v. Esther Willems.
Dansgroep Zora bestaat uit een groep enthousiaste Bulgaarse dansers. Zij studeren, naast dansen uit heel Bulgarije, eenvoudige choreografieën in om te presenteren op feestelijke gelegenheden in de Bulgaarse gemeenschap in Nederland. Nederlandse dansers en beginnende Bulgaarse dansers zijn van harte welkom. In overleg met de dansleiding wordt bekeken of nieuwe dansers geschikt zijn om mee te doen met de choreografieën. Een deel van de les zal worden besteed aan het  aanleren hiervan. Daarnaast recreatief dansen.


** Jongeren =< 23 jaar ontvangen 10% korting op cursussen en workshops (legitimatie verplicht)
Wijzigingen en typefouten zijn onder voorbehoud, ontbrekende informatie volgt.
Opgave is altijd verplicht en kan via activiteiten@nitsanim.nl. Betalingen voor een cursus kan vooraf via onderstaande gegevens of op de eerste cursusavond contant aan de zaal.

Betaalgegevens:

IBAN: NL26INGB0004731988
BIC: INGBNL2A
Overschrijven t.n.v. Volksdansvereniging Nitsanim o.v.v. de naam van cursus